Produkter for bulk magazin mat (7)

Granulert Hvitløk 40-60 mesh - Tørkede Grønnsaker

Granulert Hvitløk 40-60 mesh - Tørkede Grønnsaker

Granulert hvitløk 40-60 mesh - Tørkede grønnsaksprodukter
Malt Løk - Tørkede Grønnsaker

Malt Løk - Tørkede Grønnsaker

Malt Løk - Tørkede Grønnsaker
Frossen Smør

Frossen Smør

Navnet smør er forbeholdt produkter uten vegetabilske fettblandinger med et spesifikt melkefettinnhold - minst 82 % (ikke mer enn 16 % vann og 2 % tørr melkefettfri melk). Det lages ved å piske fersk eller fermentert krem eller melk for å skille smørfettet fra kjernemelken. Produktet er rikt på vitaminene A, D, K.
Natriumsitrat E331 - Mattilsetningsstoffer

Natriumsitrat E331 - Mattilsetningsstoffer

Natriumsitrat E331 - Mattilsetningsstoffer
Anhydrous melkefett (AMF)

Anhydrous melkefett (AMF)

Anhydrous melkefett (AMF) kan lages av smør eller 35%-45% krem, avhengig av sesongen. Produksjonsprosessen består av å fjerne nesten alt vannet og ikke-fettstoffene ved hjelp av sentrifuger. Takket være dette er produktet lettere å bevare og lagre, da det inneholder mindre vann.
Granulert Hvitløk 8-16 Mesh - Tørkede Grønnsaker

Granulert Hvitløk 8-16 Mesh - Tørkede Grønnsaker

Granulert hvitløk 8-16 mesh - Tørkede grønnsaksprodukter
Mel emballasje

Mel emballasje

Det finnes mange typer og sorter mel på markedet. Avhengig av dine behov, vil vi produsere emballasje som møter dine krav. Vi anbefaler semi-transparent emballasje som gjør det mulig å vise frem et produkt, eller helt trykt emballasje med et lag som beskytter mot sollys.